

BOARD OF DIRECTORS REGULAR MEETING AGENDA

April 28, 2021, 5:00 – 7:00 PM Live Stream

Members Resource Staff

Doug Cochrane, Chair Susan Brown, President & CEO

Karen Hamling (Ex Officio)

Spring Hawes Karen Bloemink, VP Pandemic Diane Jules Response & Surgical Strategy

Selena Lawrie Dr. Albert De Villiers, Chief Medical Health Officer
Allan Louis Roger Parsonage, Interim VP, Clinical Operations North

Cindy Stewart

TIME	ITEN	Л	LEAD PRESENTER	ACTION	ATT
	1.0	CALL TO ORDER			
5:00 — 5:05 (5 min)	1.1	Acknowledgement of Traditional Territories We would like to acknowledge that the Board and participants are gathered on the traditional territories of the seven Interior First Nations, as well as 16 Metis Chartered Communities, where we are privileged to live, learn, collaborate and work together.	Chair Cochrane		
	1.2	Declaration of Conflict of Interest	_	Discussion	1
	1.3	Approval of Agenda		Decision	•
	1.4	Approval of Consent Agenda 1.4.1 Minutes: Board of Directors Regular Meeting of February 24, 2021		Decision	•
	2.0	NEW BUSINESS			
5:05 – 5:30 (25 min)	2.1	COVID-19 Update	Dr. A. De Villiers K. Bloemink	Discussion	
5:30 — 6:00 (30 min)	2.2	Presentation: Mental Health and Substance Use Services in Interior Health	R. Parsonage	Discussion	•
	3.0	STANDING REPORTS			
6:00 – 6:05 (5 min)	3.1	President & CEO Update	S. Brown	Discussion	
6:05 – 6:10 (5 min)	3.2	Board Chair Update	Chair Cochrane	Discussion	
6:10 - 7:00 (50 min)	4.0	Questions			
	5.0	ADJOURNMENT: 7:00 pm NEX	T MEETING: June 23, 20	21	