

♦ = Attachment■ = Standing Item

BOARD MEETING

Tuesday, December 5, 2017 9:00 am – 10:25 am

1st Floor Boardroom – Kelowna Health & Community Services Centre 505 Doyle Avenue Kelowna

Board Members: Resource Staff:

Doug Cochrane, Chair Chris Mazurkewich, President & CEO (Ex Officio)
Ken Burrows Debra Brinkman, Board Resource Officer (Recorder)

Debra Cannon

Patricia Dooley <u>Guests:</u>

Diane Jules Susan Brown, VP & COO, Hospitals & Communities

Selena Lawrie Dr. Trevor Corneil, VP Population Health & Chief Medical Health Officer

Dennis Rounsville Mal Griffin. VP Human Resources

Cindy Stewart Donna Lommer, VP Support Services & CFO

Tammy Tugnum Norma Malanowich, VP Clinical Support Services & Chief Information

Officer

Dr. Michael Ertel, VP Medicine & Quality

Anne-Marie Visockas, VP Health Systems Planning, MHSU & Residential

Services

Jenn Goodwin, VP Communications and Public Engagement

Dr. Glenn Fedor, Chair, Health Authority Medical Advisory Committee (T)

Givonna De Bruin, Corporate Director, Internal Audit

Presenters:

Cheryl Whittleton, Health Service Administrator, Kootenay Boundary Nancy Kotani, Chief Transformation Officer and CPI Project Lead, BCEHS

Dorothy Herbert, Coordinator, Research Ethics Board

Glenn McRae, Chief Nursing Officer/Professional Practice Lead

Patty Garrett, Director, Risk Management

(R) Regrets (T) Teleconference (V) Videoconference

AGENDA

ITEM	RESPONSIBLE PERSON	TIME	ATT
------	--------------------	------	-----

ITEM		RESPONSIBLE PERSON	TIME	ATT	
1.0	Call to Order				
1.1	Acknowledgement of First Nations and Traditional Territory	Board Chair	9:00 am 5 min	•	
1.2	Approval of Agenda	Board Chair	9:05 am 2 min	-+	
2.0	Presentations – from the Public				
	None				
3.0	Presentations – for Information				
3.1	BC Emergency Health Services – Community Paramedicine Initiative Update	Cheryl Whittleton Nancy Kotani	9:07 am 15 min	•	
3.2	Research Ethics Board Annual Report	Dorothy Herbert Glenn McRae	9:22 am 15 min	•	
4.0	For Approval				
4.1	Board Policy 3.11 - Risk Management Revision	Patty Garrett	9:37 am 5 min	*	
4.2	Minutes – October 3, 2017 Board Meeting	All	9:42 am 2 min	- +	
5.0	Follow Up Actions from Previous Meeting		l		
5.1	Action items – October 3, 2017 Board meeting	Board Chair	9:44 am 1 min	- +	
6.0	Committee Reports (Recommendations may be brought forward)				
6.1	Health Authority Medical Advisory Committee	Dr. Glenn Fedor	9:45 am 5 min	- +	
6.2	Audit & Finance Committee	Director Rounsville	9:50 am 5 min	•	
6.3	Quality Committee	Director Cannon	9:55 am 5 min	•	
6.4	Governance & Human Resources Committee	Director Dooley	10:00 am 5 min	•	
6.5	Strategic Priorities Committee	Chair	10:05 am 5 min	•	
6.6	Stakeholders Relations Committee	Board Chair	10:10 am 3 min	•	
7.0	Reports		ı		

ITEM		RESPONSIBLE PERSON	TIME	ATT
7.1	President & CEO Report	Chris Mazurkewich	10:13 am 7 min	- +
7.2	Chair Report	Doug Cochrane	10:20 am 5 min	
8.0	Correspondence			
8.1	Correspondence enclosed			•
9.0	<u>Discussion Items</u>			
	None			
ITEM		RESPONSIBLE PERSON	TIME	ATT
10.0	Information Items			
10.1	Stakeholder Engagement Highlights			- +
11.0	New Business			
	None			
12.0	Future Agenda Items			
13.0	Next Meeting: Tuesday, February 7, 2018			
14.0	<u>Adjournment</u>			