

## BOARD OF DIRECTORS REGULAR MEETING AGENDA

February 24, 2021, 5:00 – 7:00 PM Live Stream

Members
Doug Cochrane, Chair

Karen Hamling

Spring Hawes
Diane Jules
Selena Lawrie
Allan Louis

Dennis Rounsville
Cindy Stewart
Tammy Tugnum

**Resource Staff** 

Susan Brown, President & CEO

(Ex Officio)

Karen Bloemink, VP Pandemic Response & Surgical Strategy Dr. Albert De Villiers, Chief Medical

Health Officer

**Presenters** 

2.2 Kristina Russell, Network Director,

**Surgical Services** 

Dr. Mark Masterson, Interim Medical

**Director, Surgical Services** 

TIME	ITEM		LEAD PRESENTER	ACTION	ATI
	1.0	CALL TO ORDER			▼
5:00 – 5:05 (5 min)	1.1	Acknowledgement of Traditional Territories We would like to acknowledge that the Board and participants are gathered on the traditional territories of the seven Interior First Nations, as well as 16 Metis Chartered Communities, where we are privileged to live, learn, collaborate and	Chair Cochrane		
	1.2	work together.  Declaration of Conflict of Interest	-	Discussion	+
	1.3	Approval of Agenda	-	Decision	•
	1.4	Approval of Consent Agenda		Decision	•
		1.4.1 Minutes: Board of Directors Regular Meeting of December 9, 2020			
	2.0	NEW BUSINESS	1	1	
5:05 – 5:30 (25 min)	2.1	COVID-19 Update	Dr. A. De Villiers K. Bloemink	Discussion	
5:30 - 6:00 (30 min)	2.2	Presentation: Surgical Renewal in Interior Health	K. Russell Dr. M. Masterson	Discussion	•
	3.0	STANDING REPORTS			
6:00 – 6:05 (5 min)	3.1	President & CEO Update	S. Brown	Discussion	
6:05 – 6:10 (5 min)	3.2	Board Chair Update	Chair Cochrane	Discussion	
6:10 – 7:00 (50 min)	4.0	Questions			
·	5.0	ADJOURNMENT: 7:00 pm NEX	T MEETING: April 28, 20	21	