

♦ = Attachment■ = Standing Item

## **BOARD MEETING**

Tuesday, July 19, 2016 9:00 am – 11:25 am

Boardroom 1 - 1815 Kirschner Road, Kelowna

**Board Members:** 

Erwin Malzer, Chair Ken Burrows (R) Debra Cannon Patricia Dooley Diane Jules

Findlay(Frank) Quinn Dennis Rounsville Tammy Tugnum Renee Wasylyk **Resource Staff:** 

Chris Mazurkewich, President & CEO (Ex Officio)
Debra Brinkman, Board Resource Officer (Recorder)

**Guests:** 

Jamie Braman, VP Communications & Public Engagement

Susan Brown, VP & COO, Hospitals & Communities

Dr. Trevor Corneil, VP Population Health & Chief Medical Health Officer

Mal Griffin, VP Human Resources & Organizational Development

Donna Lommer, VP Support Services & CFO Norma Malanowich, VP & Chief Information Officer Martin McMahon, VP Integration & Strategic Services

Dr. Alan Stewart, VP Medicine & Quality

Dr. Glenn Fedor, Chair, Health Authority Medical Advisory Committee (T)

Givonna De Bruin, Corporate Director, Internal Audit

## **Presenters:**

Dr. Allan Jones, Regional Associate Dean, Interior, UBC Faculty of

Lorena Hiscoe, Corporate Director-Clinical Operations, Population Health

Leslie Bryant-MacLean, Program Manager, Quality Improvement,

Research and Special Projects

(R) Regrets (T) Teleconference (V) Videoconference

## AGENDA

ITEM		RESPONSIBLE PERSON	TIME	ATT
1.0	Call to Order			
1.1	Acknowledgement of First Nations and Traditional Territory	Board Chair	9:00 am	
1.2	Approval of Agenda	Board Chair	9:05 am	<b>= \( \)</b>
2.0	Presentations – from the Public			
	None			
3.0	Presentations – for Information			

ITEM		RESPONSIBLE PERSON	TIME	ATT	
3.1	UBC Southern Medical Program Update	Dr. Allan Jones	9:10 am 20 min	•	
3.2	Syrian Refugee and Newcomer Pathways Report 2016	Lorena Hiscoe Leslie Bryant- MacLean	9:30 am 30 min	<b>*</b>	
4.0	For Approval				
4.1	Minutes – June 1, 2016 Board Meeting	All	10:00 am	<b>= </b>	
5.0	Follow Up Actions from Previous Meeting				
5.1	Action items – June 1, 2016 Board meeting	Board Chair	10:01 am	- +	
6.0	Committee Reports (Recommendations may be brought forward)				
6.1	Health Authority Medical Advisory Committee	Dr. Glenn Fedor	10:03 am 10 min	• •	
6.2	Audit & Finance Committee	Director Rounsville	10:13 am 10 min	•	
6.3	Quality Committee	Director Burrows	10:23 am 10 min		
6.4	Governance & Human Resources Committee	Director Dooley	10:33 am 10 min	•	
6.5	Strategic Priorities Committee	Director Wasylyk	10:43 am 10 min	•	
6.6	Stakeholders Relations Committee	Board Chair	10:53 am 5 min	<b>= </b>	
7.0	Reports				
7.1	President & CEO Report	Chris Mazurkewich	10:58 am 15 min	<b>•</b> •	
7.2	Chair Report	Erwin Malzer	11:13 am 10 min	•	
8.0	Correspondence				
9.0	<u>Discussion Items</u>				
	None				

ITEM		RESPONSIBLE PERSON	TIME	ATT
10.0	Information Items			
10.1	Stakeholder Engagement Highlights			<b>= +</b>
11.0	New Business			
	None			
12.0	Future Agenda Items			
13.0	Next Meeting: Tuesday, Oct 4, 2016			
14.0	Adjournment			