

= Attachment
= Standing Item

BOARD MEETING Tuesday, June 6, 2017 9:00 am – 11:00 am 1st Floor Boardroom – Kelowna Community Health & Services Centre 505 Doyle Avenue Kelowna			
Board Members:	Resource Staff:		
John O'Fee, Chair	Chris Mazurkewich, President & CEO (Ex Officio)		
Ken Burrows	Debra Brinkman, Board Resource Officer (Recorder)		
Debra Cannon			
Patricia Dooley	<u>Guests:</u>		
Diane Jules	Susan Brown, VP & COO, Hospitals & Communities		
Dennis Rounsville (R)	Dr. Trevor Corneil, VP Population Health & Chief Medical Health Officer		
Tammy Tugnum Renee Wasylyk	Mal Griffin, VP Human Resources Donna Lommer, VP Support Services & CFO		
Kenee wasylyk	Norma Malanowich, VP Clinical Support Services & Chief Information Officer		
	Dr. Alan Stewart, VP Medicine & Quality		
	Anne-Marie Visockas, VP Health Systems Planning, MHSU & Residential Services		
	Dr. Glenn Fedor, Chair, Health Authority Medical Advisory Committee (T) Givonna De Bruin, Corporate Director, Internal Audit		
	Presenters: Louanne Janicki, Nurse Practitioner Lead Donna Mendel, Director of Advanced Nursing Practice		
	Glenn McRae, Chief Nursing Officer / Professional Practice Lead		
	(R) Regrets (T) Teleconference (V) Videoconference		

AGENDA

ITEM		RESPONSIBLE PERSON	TIME	ATT
1.0	Call to Order			
1.1	Acknowledgement of First Nations and Traditional Territory	Board Chair	9:00 am 5 min	
1.2	Approval of Agenda	Board Chair	9:05 am 1 min	• •
2.0	Presentations – from the Public			
2.1	Southern Medical Program Healthcare Travelling Roadshow Video	Chris Mazurkewich	9:06 am 5 min	

ITEM		RESPONSIBLE PERSON	ТІМЕ	ATT
3.0	Presentations – for Information			
3.1	Overdose Prevention and Response Update	Dr. Trevor Corneil	9:11 am 10 min	•
3.2	Nurse Practitioners	Louanne Janicki Donna Mendel Glenn McRae	9:21 am 20 min	•
4.0	For Approval			
4.1	Minutes – April 4, 2017 Board Meeting	All	9:41 am 1 min	•
5.0	Follow Up Actions from Previous Meeting			
5.1	Action items – April 4, 2017 Board meeting	Board Chair	9:42am 1 min	■ ♦
6.0	Committee Reports (Recommendations may be brought forward)			
6.1	Health Authority Medical Advisory Committee	Dr. Glenn Fedor	9:43 am 10 min	■ ♦
6.2	Audit & Finance Committee	Director Rounsville	9:53 am 10 min	
6.3	Quality Committee	Director Burrows	10:03 am 10 min	
6.4	Governance & Human Resources Committee	Director Dooley	10:13 am 10 min	
6.5	Strategic Priorities Committee	Director Wasylyk	10:23 am 10 min	
6.6	Stakeholders Relations Committee	Board Chair	10:33 am 5 min	•
7.0	<u>Reports</u>			
7.1	President & CEO Report	Chris Mazurkewich	10:38 am 10 min	• •
7.2	Chair Report	John O'Fee	10:48 am 5 min	
8.0	Correspondence		·	
9.0	Discussion Items			
9.1	First Nations Cultural Humility & Safety Training	Dr. Trevor Corneil	10:53 am 7 min	•

ITEM		RESPONSIBLE PERSON	ТІМЕ	ATT
10.0	Information Items			
10.0	Stakeholder Engagement Highlights			• •
11.0	New Business			
	None			
12.0	Future Agenda Items			
13.0	Next Meeting: Tuesday, August 1, 2017			
14.0	Adjournment			