

♦ = Attachment■ = Standing Item

BOARD MEETING

Tuesday, May 31, 2016 1:00 pm - 3:30 pm

Boardroom 1 - 1815 Kirschner Road, Kelowna

Board Members:

Erwin Malzer, Chair Ken Burrows

Debra Cannon Patricia Dooley

Diane Jules Findlay(Frank) Quinn

Dennis Rounsville Tammy Tugnum Renee Wasylyk **Resource Staff:**

Chris Mazurkewich, President & CEO (Ex Officio) Marlis Gauvin, Board Resource Officer (Recorder)

Guests:

Jamie Braman, VP Communications & Public Engagement

Susan Brown, VP & COO, Hospitals & Communities

Dr. Trevor Corneil, VP Population Health & Chief Medical Health Officer

Mal Griffin, VP Human Resources & Organizational Development

Donna Lommer, VP Support Services & CFO Norma Malanowich, VP & Chief Information Officer

Martin McMahon, VP Integration & Strategic Services

Dr. Alan Stewart, VP Medicine & Quality (Interim)

Dr. Glenn Fedor, Chair, Health Authority Medical Advisory Committee (V)

Givonna De Bruin, Corporate Director, Internal Audit

Presenters:

Elisabeth Antifeau, Home Health Practice Lead, Community Integration

Diane Edlund, Palliative Patient Voices Network Volunteer

Kathy Chouinor, Program Director, Home Health, Community Integration

Dianne Kostachuk, Director, Operations, Community Integration

Garth Vatkin, Quality Consultant, Surgical

Julie Wootton, Quality Improvement Consultant

Dr. Trevor Corneil, VP Population Health & Chief Medical Health Officer

Dr. Silvina Mema, Medical Health Officer

Lori Hiscoe, Corporate Director - Clinical Operations, Population Health

(R) Regrets (T) Teleconference (V) Videoconference

AGENDA

ITEM		RESPONSIBLE PERSON	TIME	ATT
1.0	Call to Order			
1.1	Acknowledgement of First Nations and Traditional Territory	Board Chair	1:00 pm	
1.2	Approval of Agenda	Board Chair	1:04 pm	- +

ITEM		RESPONSIBLE PERSON	TIME	ATT	
2.0	Presentations – from the Public				
	None				
3.0	Presentations – for Information				
3.1	Improving the Palliative Journey	Elisabeth Antifeau Diane Edlund Kathy Chouinor Dianne Kostachuk	1:05 pm 30 min	•	
3.2	Enhanced Recovery	Garth Vatkin Julie Wootton	1:35 pm 20 min	•	
3.3	Provincial Health Officer Emergency Declaration	Dr. Trevor Corneil Dr. Silvina Mema Lori Hiscoe	1:55 pm 30 min	•	
4.0	For Approval				
4.1	Minutes – March 1, 2016 Board Meeting	All	2:25 pm	= 	
5.0	Follow Up Actions from Previous Meeting				
5.1	Action items – December 8, 2015 Board meeting	Board Chair	2:26 pm	= 	
6.0	Committee Reports (Recommendations may be brought forward)				
6.1	Health Authority Medical Advisory Committee	Dr. Glenn Fedor	2:27 pm 13 min	= 	
6.2	Audit & Finance Committee	Director Rounsville	2:40 pm 5 min		
6.3	Quality Committee	Director Burrows	2:45 pm 5 min		
6.4	Governance & Human Resources Committee	Director Dooley	2:50 pm 5 min		
6.5	Strategic Priorities Committee	Director Wasylyk	2:55 pm 5 min		
6.6	Stakeholders Relations Committee	Board Chair	3:00 pm 5 min	- +	
7.0	Reports				
7.1	President & CEO Report	Chris Mazurkewich	3:05 pm 15 min	*	
7.2	Chair Report	Erwin Malzer	3:20 pm 10 min		

ITEM		RESPONSIBLE PERSON	TIME	ATT
8.0	Correspondence			
9.0	<u>Discussion Items</u>			
	None			
10.0	Information Items			
10.1	Community Engagement Highlights			• •
11.0	New Business			
	None			
12.0	Future Agenda Items			
13.0	Next Meeting: Tuesday, July 19, 2016			
14.0	<u>Adjournment</u>			